داروهای ممنوعه به دبی
دبی با جاذبههای طبیعی، سازههای عظیم، مراکز خرید بزرگ و تفریحات منحصر به فرد، هر ساله گردشگران زیادی را جذب میکند. افرادی از سراسر جهان به این شهر تجاری و تفریحی میآیند تا لحظات خوشی را سپری کنند. به عنوان مثال، در بهترین سواحل دبی استراحت کنند، از پارکهای آبی لذت ببرند و به طور کلی تفریح کنند. اما ممکن است ناآگاهی از قوانین محلی برایشان دردسرساز شود. برای مثال، دارویی که ما به راحتی و بدون نسخه تهیه میکنیم، شاید در دبی ممنوع باشد و حتی مجازات داشته باشد. بنابراین، برای جلوگیری از تبدیل سفر تفریحی به یک مشکل بزرگ، در این مقاله با داروهای ممنوعه در دبی و امارات آشنا میشوید تا سفری آرام و بیدغدغه داشته باشید. لازم به ذکر است که برخی از این داروها ممکن است در برخی مواقع ممنوع نباشند. بنابراین، هنگام سفر به دبی حتماً سایت سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دبی را بررسی کنید، زیرا این سایت بهروز است و تغییرات قوانین را اطلاعرسانی میکند.
حمل دارو به دبی
در این بخش به برخی موارد کلی در خصوص داروهای ممنوعه دبی اشاره میکنیم:
حمل هر گونه داروی آرامشبخش، اعصاب و کدئیندار به دبی ممنوع است. این ممنوعیت شامل قرص، کپسول و آمپول میشود. در این مقاله، لیستی از این داروها را به شما معرفی میکنیم.
ممکن است این سوال پیش بیاید که اگر تحت درمان هستیم، آیا نمیتوانیم داروهای خود را همراه داشته باشیم؟ پاسخ مثبت است، اما باید یک سری مراحل را طی کنید. ابتدا نسخه پزشک را تهیه کرده و آن را به زبان عربی ترجمه کنید. سپس این نسخه باید به تایید وزارت بهداشت، قوه قضاییه، وزارت خارجه و سفارت امارات در تهران برسد. با این تاییدیهها، میتوانید داروهای خود را به همراه داشته باشید و این مدارک را به ماموران گمرک و پلیس تحویل دهید. برای اطمینان بیشتر، تمامی این مراحل را از وزارت بهداشت پیگیری کنید.
نکته مهم دیگر این است که تعداد داروهای شما باید دقیقا مطابق با نسخهای باشد که به تایید وزارت خارجه، قوه قضاییه، وزارت بهداشت و سفارت امارات در ایران رسیده است.
البته راه دیگری هم وجود دارد که با خیال راحت بتوانید از داروهای خود استفاده کنید بدون اینکه مشکلی ایجاد شود. شما میتوانید بدون دارو به دبی سفر کنید و در آنجا به پزشک مراجعه کنید تا برای شما نسخه بپیچد. سپس میتوانید داروهای خود را از داروخانههای دبی تهیه کنید. برای این کار، میتوانید به بیمارستان هلال احمر ایرانیان در دبی مراجعه کنید و تحت درمان پزشکان مجرب ایرانی قرار بگیرید و بدون دردسر داروهای خود را تهیه کنید.
اگر از طریق دفاتر هواپیمایی اقدام به تهیه بلیط کنید، این نکات را به طور کامل به شما میگویند و همچنین اگر قانون جدیدی برای حمل داروی ممنوعه به دبی تصویب شده باشد، به شما اطلاع خواهند داد.
- آلپرازولام (قرص)
- والپروات سدیم (قرص)
- تریمیپرامین (قرص)
- تری هگزیفنیدیل (قرص)
- تری فلوپرازین (قرص)
- ترامادول (قرص)
- تیوریدازین (قرص)
- تیوپنتال (قرص)
- رمیرون (قرص)
- پریمیدون (قرص)
- فنوباربیتال (قرص)
- پرفنازین (قرص)
- پاروکستین (قرص)
- اکزازپام (قرص)
- نورتریپتیلین (قرص)
- متوکاربامول (قرص)
- مپروبامات (قرص)
- لورازپام (قرص)
- لیتیوم کربنات (قرص)
- هالوپریدول (قرص)
- ایمی پرامین (قرص)
- فلوفنازین (قرص)
- فلوکستین (قرص)
- هیدروکسی زین (قرص)
- دیفنوکسیلات (قرص)
- فلووکسامین (قرص)
- دکسترومتورفان (قرص)
- کلرپرومازین (قرص)
- کلیدینیم سی (قرص)
- دیازپام (قرص)
- کلومیپرامین (قرص)
- آمی تریپتیلین (قرص)
- باکلوفن (قرص)
- آسپرین کدئینه (قرص)
- بی پریدین (قرص)
- کلردیازپوکسید (قرص)
- متادونکلونازپام(قرص)
- فنتانیل
- مورفین
- پتیدین
- کدئین
- دکسترومتورفان
- فنوباربیتال
- باربیتالها
- دیفنوکسیلات
- آمفتامینها
- متیل فنیدیت
- مپروبامات
- اتینامات
- پنتازوسین
- آلپرازولام
- کلونازپام
- کلوبازام
- دیازپام
- استازولام
- فلورازپام
- لورازپام
- میدازولام
- اکزازپام
- تمازپام
- کلودیازپوکساید
- کلودیازپوکسایداستامینوفن کدئینه
- آمانتادین (کپسول)
- دکسپین (کپسول)
- فلوکستین (کپسول)
- تیوتیکس (کپسول)
- اوربیافین آرتین تری هگزوفنیدیل
- فنی تونین کمپاند
- ترامادول هیدروکلراید
- کیمادرین
راهنمای ارسال کالاهای خاص با تیم کارگونت
آمپول های ممنوعه در دبی
- تری فلوپرازین
- ترامادول
- تیوپنتال
- پروپوفول
- فنوباربیتال
- پرفنازین
- پانکورونیوم
- میدازولام
- متوکاربامول
- کتامین
- هیدروکسی زین
- هالوپریدول
- فلوفنازین
- دیازپام
- کلرپرومازین
- بی پریدین
- آتراکوریم
قطره ها و شربت های ممنوعه در دبی
- دکسترومتورفان
- دکسترومتورفان پی
- هیدروکسی زین
- فنوباربیتال
- هالوپریدول
- تریمیپرامین
جریمه حمل داروهای ممنوعه به دبی
در کشور ما بسیاری از داروها توسط پزشکان تجویز میشود که با وجود اینکه برای ما عادی است، اما در کشورهای دیگر جزو مواد مخدر به حساب میآیند. حمل این داروها به دبی میتواند منجر به بازداشت و یا حتی زندان شود. شناخت داروهای ممنوعه دبی به شما گردشگران عزیز کمک میکند تا وقتی وارد این کشور میشوید، بدون هیچ مشکلی بتوانید سفر خوبی داشته باشید و از اماکن تجاری و تفریحی دبی بهترین استفاده را ببرید. حتی با وجود نسخه پزشک و تاییدیهها، ورود برخی داروها به دبی همچنان ممنوع است و شما باید از این داروها اطلاع داشته باشید. برای مثال، لیست داروهای زیر در دبی ممنوع هستند:
آمپولهای حاوی مواد مخدر و مرفین دار
- مرفین ۱۰ میلی گرم
- متادون ۵ میلی گرم
- پنتازوسین ۵۰ میلی گرم
- پتیدین ۵۰ میلی گرم
- پتیدین ۱۰۰ میلی گرم
- انفنتالین
- فنتامیل
- سوفنتاتیل
- تالامونال
- دی هیدروبلزپریدول
- نانوکسال
قرص های دیفنوکسیلاتی که حاوی این مواد باشند:
دیازپام
اکسازپام
فلورازپام
آلپروزولام
اورازپام
مهربامات
کلردیازپوکساید
کلرنازپام
فئر باربیتال
قرصهای مخدر و مرفینی
متادون ۵ میلی گرم
مرفین ۱۰ میلی گرم
اپیوم
متیل فنیدیت
کدئین فسفات ۳۰ میلی گرم
دیفنوکسیلات
توصیه های دارویی قبل از سفر به دبی
بهترین حالت اینه که در سفر به دبی داروهای آرامبخش یا خوابآور هیچ وقت همراهتون نباشن، قرص، کپسول یا آمپول همشون. اینجوری سفرتون به دبی آروم و بیدغدغهتر میشه.
اگه واقعا نیاز به استفاده از داروهای ممنوعه دبی دارید، همه چیز رو از ترجمه نسخه پزشک تا تاییدیههای لازم با دقت وارد کنید. ولی باید بدونید که این فرآیند طولانیه، بهتره که به جای اینکار، در دبی به پزشک مراجعه کنید. حتما خلاصه سوابق پزشکی خودتون رو همراه داشته باشید.
با این همه احتیاط، ممکنه در فرودگاه مشکلی پیش بیاد. تو این حالت باید خیلی خونسرد باشید و برای پیگیری موضوع با سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران تماس بگیرید.